HBTLogo

Knappt 1,5 mil söder om Visby, på östra sidan av väg 140, finns vår stora, röda lada med vårt mysiga café och vår fina butik.
På loftet, där det tidigare förvarades hö, har vi inrett och skapat en 300kvm stor butik som vi fyllt med inredning, trädgårdsdekorationer, design och presenter.
I bottenvåningen har vi gjort ett jättemysigt café med sittplatser i det gamla stallet och i orangeriet som finns i anslutning till stallet.

2009 började omvandlingen av höloftet komma igång. Mycket gjorde vi själva men vi hade också hjälp av duktiga vänner. Allt stod klart hösten 2011 med nya fönster, isolering och luftkonditionering. Golvet och stockarna som stabiliserar taket behöll vi i originalskick men de gjordes rena och oljades in för att få en vacker yta. Riktigt nöjda blev vi med det stora fönsterpartiet på den södra gaveln där man har en fantastisk vy över Tofta Kyrka!

Den andra advent 2011 hade vi premiäröppning i butiken och caféet invigdes till midsommaren 2017. 

En stor parkering med plats för bilar och bussar finns i anslutning till entrén och för barnen finns en stor sandlåda att leka i.

Hitta till oss:

Hembutiken Tofta AB
Tofta Dyple 302
622 65 Gotlands Tofta
0707-990441
hembutikentofta@hotmail.com